Alamak! Baby A'isya Sakit..

Hari ini KakYa EL.

Alkisahnya Baby A'isya since khamis lagi demam-demam. Tapi tak teruk sangat.

Malam tadi, merengek 1 malam tak tidur sangat. Macam sakit perut gitu.

So bimbang pulak KakYa nak hantar dia pergi taska. Buat keputusan subuh tadi untuk EL. Nasib bos KakYa benarkan.

Sejak Baby A'isya tak sihat, KakYa bagi dia NUTRIFERON ni. Dia suka je makan NUTRIFERON ni. Tuang dalam mulut gitu pun ok. Tapi KakYa suka bancuh dalam air. Sebab tak mau bagi comot baju

nutriferon aisya

Kenapa NUTRIFERON?

NUTRIFERON ni insyaAllah boleh membantu meningkatkan ketahanan badan sewaktu tidak sihat.

Ianya dirumus khas dari tumbuh-tumbuhan.

👉 Biji labu -- meningkatkan immunisasi badan dan bagus untuk pesakit arthritis

👉 Bunga japanese honey suckle -- antibiotiks semulajadi yang bagus dalam membantu melawan jangkitan salur pernafasan terutama untuk mereka yang ada penyakit asthma (lelah)

👉 Biji plantago -- membantu membunuh kuman, membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman & luaran dengan mempercepatkan pertumbuhan sel baru

👉 Bunga safflower -- digunakan secara semulajadi dalam rawatan penyakit Bronchial Asthma (lelah) dan membantu mengurangkan kolesterol

Dan..

Ianya makan masa penyelidikan selama 40 TAHUN baru dikeluarkan di pasaran.

Jadinya, boleh jadikan NUTRIFERON sebagai salah satu ikhtiar kita untuk meningkatkan tahap ketahanan badan anak-anak masa diorang tak sihat.

Mak-mak pasti cuba!

http://wasap.com/60192545766

Health is Wealth


Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Categories
About  me..

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Tag Cloud
No tags yet.
Follow Me
  • Facebook Basic Black