© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Mengapa konsisten mengambil Shaklee itu penting?

April 29, 2017

KakYa perasan.

Majoriti customer KakYa yang KONSISTEN makan Shaklee setiap hari, pasti akan repeat order.

Yup. Yang KONSISTEN.

 

Kenapa?

 

Sebab, bila kita KONSISTEN amik,kita akan dapat rasai #ShakleeEffect tu.

Sebab product kami memang terbukti secara klinikalnya SELAMAT & BERKESAN.

 

Contoh amik shaklee sebab sakit tumit.
So kita akan perasan yang sakit tumit tu sikit-sikit makan hilang.

 

Contoh lagi amik shaklee sebab asyik letih, tak ada tenaga nak uruskan anak-anak, bapa kepada anak lagi. 


So, lepas konsisten kita akan rasa cergas, badan tak sakit, senang nak buat kerja.

 

Kata kuncinya di sini ialah KONSISTEN.

Sebab itu kajian yang shaklee buat,
pengguna shaklee akan repeat order sokmo selama 17 tahun 

 

Nampak tak?

Cer semak bisnes yang korang buat.
Ada ke pengguna repeat-repeat sokmo sampai 17 tahun? 

Kalau tak ada, apa kata korang cuba berbisnes macam KakYa. 

 

 

 

Oklah..
KakYa tunggu my beloved akak ni bank in, then yang ada stok KakYa klik-klik order je online, yang tak ada stok KakYa pos yer.

Eh.. Hari ni gaji kan?


Jom labur sikit untuk kesihatan.

 

Nak join team kak ya...? Kak Ya boleh ajar step by step..tak perlu modal besar besar dan buat loan bagai..Asal rajin dan semangat yang kuat sudah..

 

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

 

Health is Wealth

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766