© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

SUDAH BERSEDIAKAH KITA MENGHADAPI MENOPOS & HARI TUA?

April 7, 2017

 

Maksud saya dari segi KESIHATAN.
Dari segi quality of life orang putih kata.
Dari aspek AMALAN tu opkos la lagi penting. 
Itu saya tak nafi. 


Tapi..

Bebaskah kita BERIBADAT kalau KESIHATAN KITA TAK MOLEK?

Pesakit diabetes, ada yang kadang-kadang nak puasa pun tak boleh sebab hypoglycemia.
Pesakit ostearthritis, solat pun terganggu, terpaksa guna kerusi sebab sakit lutut. 



============
Saya dah lalui zaman 30an, tapi badan rasa macam 50an. Sangat sengsara.

Sekarang, setelah 19 tahun mengamalkan supplemen shekli, alhamdulillah pada umur 54 tahun ini saya bebas sebarang penyakit dan badan bertenaga seperti mereka yang umur 30an.

 

~~Puan Khatijah, pengguna tegar shekli selama 19 tahun.
=============



APA PILIHAN KITA?

Menghabiskan hari-hari tua kita dengan kesihatan yang optimum, bebas ke sana ke mari, mempunyai banyak masa untuk beribadat??

Atau..

Menghabiskan hari-hari tua kita dengan terpaksa berulang alik ke hospital untuk temujanji diabetes la, darah tinggi la, kolesterol la..
Atau menghabiskan masa selama 4 jam setiap 3 kali seminggu untuk dialisis?


==============
Saya dah rasai manfaatnya. Sebab itu saya buat keputusan untuk konsisten mengambil supplemen shekli sejak 19 tahun yang lalu

 

~~ Puan Khadijah
===============


Kuncinya di sini adalah MULA AWAL & KONSISTEN!

Jangan tunggu dah ada macam-macam penyakit baru terbuka pintu hati nak ikhtiar macam-macam.
Mula dari SEKARANG!
Waktu awak sihat tak ada penyakit ni lah awak kena start.

Dan..

Bila dah start, kena KONSISTEN.
Jangan jadi lalang. Cuba itu cuba ini.
Pilih shekli dan istiqomah amalkannya. 

Shaklee tau.
Brand lain saya tak berani nak jamin awak akan kekal SIHAT & GORGEOUS macam Puan Khadijah ni. 

UMUR HANYALAH ANGKA 

NAK MULAKAN SEKARANG?

 

 

 

 

Whatsap / call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766