© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Shaklee Biz: MENTOR

January 31, 2017

MENTOR

 

Adalah orang yang selalu percaya kepada kita, di saat kita sendiri ragu-ragu akan keupayaan kita.

Dalam bisnes Kak ya buat ni, kak ya ada ramai mentor.


Direct upline kak ya Habiah Abd Kadir, neni shaklee kak ya Nur Salwa Ishak, onyang shaklee kak ya master hadha, super onyang master lyna. Diorang ni semua mentor kak ya.

 

First thing bukak fb, kak ya akan pastikan kak ya round fb diorang, baca catatan diorang kat group etc. 
Sampai gitu sekali kak ya kan? Hihi.

Kak ya kagum dengan diorang ni.
Di samping tugas sebagai isteri, ibu dan WAHM yang berjaya, diorang juga leader yang hebat.

 

Macam malam tadi, kak ya agak sedikit pening pikir pasal bisnes ni kan. Kak ya mengadu dekat neni shaklee kak ya. Dia otw balik kampung dalam kereta. Sempat layan masalah kak ya. Fuhh.. Lega.. Tq wa 

3 tahun lebih dah kak ya berbisnes tau.
Downlines kak ya datang dan pergi 

Ada yang semangat, tup-tup senyap.
Ada yang pindah buat bisnes lain.
Ada yang terus berjuang walau apapun halangan.

Kak ya mungkin tidak sehebat leader lain.
Ilmu kak ya mungkin tak sebanyak leader lain.

Tapi 1 je kak ya harap..

Kalau korang semua dah nekad nak teruskan berjuang dalam bisnes ini, buat la bersungguh-sungguh.
All out omputeh kata.

 

 


Buat untuk diri sendiri.
Bukan sebab kak ya, bukan sebab siapa-siapa.

Kak ya bukan jenis yang suka paksa.
Bukan jenis yang suka marah-marah. 
Kak ya lemah lembut tau..

Korang ada BIG WHY!!
Korang ada target masing-masing.


GO FOR IT!!


Buat saja, redah saja.
Apa yang korang dapat bukan untuk kak ya pun!

Akhir kata, kak ya percaya korang semua boleh! 
Pasti boleh!! 

Korang perlukan kak ya?

Anytime, kak ya sedia berkhidmat. 

Oklah..

Kak ya doakan semua closing dengan cemerlang bulan ini. Aaminn..

 

Nak join team Kak Ya? Contact no di bawah!!

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766