© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Shaklee Biz: Jom Join Team Saya!!

January 15, 2017

Ada leader yang tegas.
Ada leader yang lembut.

Hihi..

Macam kak ya la yang lembut tu 
(Hahahaha.. lembut laa sangat..)

 

Downlines kak ya ada 2 katogeri.

Katogeri daftar ahli hanya untuk kegunaan sendiri.
Katogeri daftar ahli sebab nak guna dan nak berbisnes.

2 2 pun kak ya bagi layanan special.

 

Dah daftar, tapi hanya untuk kegunaan sendiri kak ya berkhidmat dengan membantu diorang order, cod, guide cara makan, update info-info dan promosi terbaru etc etc.
Ada juga downline yang makan sendiri ni, diorang order sendiri dari website. Pun boleh. Tak ada masalah. 
Atas keselesaan masing-masing.

 

 

 

Tapi kalau downlines yang nak buat bisnes, kak ya lebih suka diorang ni berdikari.
Awal-awal kak ya ajar la yang basic-basic tu. 

Kenapa penting berdikari ini?

Sebab nanti diorang nak jadi leader.
Diorang akan ada ramai downlines bawah diorang.
So kalau tak tahu berdikari macamana nak guide anak-anak diorang. Tak gitu?

Tapi..

Kak ya tak ada laa biar je diorang tanpa tolong kan.
Kejam tau kalau cam gitu. 

 

Biasanya kalau diorang kebetulan tak ada stok, kak ya tolong pinjamkan.
Kebetulan diorang nak order tapi kad decline, kak ya tolong orderkan.
Kadang-kadang diorang down ada masalah dengan customer, dengan pasangan, kak ya lah tempat diorang mengadu. 

 

Kak ya kadang sibuk, tapi kak ya usaha sedaya upaya kak ya untuk reply setiap pertanyaan downlines kak ya ASAP.

 

Alhamdulillah..

Kak ya bersyukur sangat kerana setakat ini Allah hadiahkan kak ya downlines makan sendiri yang tak banyak kerenah.

 

Downlines bisnes pulak yang kuat, tidak mudah mengalah dan berdikari jugak. 😘

Dikesempatan ini kak ya ingin mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA DOWNLINES & CUSTOMER kak ya.

ANDA SEMUA MEMBUATKAN KAK YA MASIH GAGAH BERDIRI DI SINI 

 

Whatsap/Call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766