© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Testimoni: VIVIX dan Kanser

January 5, 2017

Ramai kata VIVIX mahal.
Harga potong leher katanya.
Khasiat tak seberapa. Baik beli produk lain..

Saya akui.

Dulu-dulu saya pun rasa macam mahalnya.
(Saya pun typical. Hahaha).

Tapi bila saya baca..
Bila saya kaji..
Bila saya amalkan..

Saya tersenyum riang..
Saya rasa sangat berbaloi..

 

BAGI SAYA, VIVIX BUKAN MAHAL, BUKAN JUGA MURAH, TAPI BERBALOI. 

BERBALOI UNTUK KESIHATAN KITA.

 

Tak boleh la kita nak pertikaikan kenapa harga BMW lagi mahal dari Proton kan? 

Pagi ini, saya nak kongsi dengan semua perkongsian seorang pesakit kanser.

-----------------------
Jemput baca. 
-----------------------

Kredit: Master Aya

=============
Saya & Shaklee
=============

Balik-balik post shaklee, balik-balik post product shaklee jak makcik ni....xda benda lain ka?...apa yg best sgt shaklee ni?...

Gitu la ayat2 yg b'main di otak ku dulu, bila saban hari post shaklee jak ku nmpak d fb wall ni...

 

Yala, belum rasa shaklee effect lg bah...heheheh..

Begini la ceritannya, dr p'tghan tahun lepas, saya mula keluar masuk wad hospital disebabkan sesak nafas & muka bengkak...check pnya check masih juga xtau apa pnyebabnya...keadaan ku mkin teruk..mcm2 cuba dilakukan tp xda perubahan juga.

Doc pun bingung & mgambil kputusan utk mghantar ku ke Hospital Queen di KK, Sabah...

 

Sampai jak d KK, proses diagnos masih dijalankn utk kenalpasti penyakit ku...jarum sana jarum sini...sakit mmg sakit, tp bak kata org alah bisa tegal biasa....selepas 2 mggu didiagnos, akhirnya sy disahkan menghidap kanser kelenjar limfa stage 2.. ya, cuma stage 2 tp effect darinya mmg teruk, darah beku berdekatan dgn jantung, paru2 masuk air, badan bengkak air smpi xdpt b'jalan sbb berat..mcm2...

Saya d bagi rawatan kimo slama 6 bulan. Rawatan kimo ni pun bukan nyaman, rs mcm 50/50 jak...

 

Selepas tamatnya rawatan kimo slama 6 bln tu, doc masih bekalkan sy antibiotik, yala, sbb antibodi lepas kimo ni mmg x kuat...effect dr kimo tu bah...so antibiotic kasi bunuh kuman2 dlm bdan, takut kna jangkitan...Lepas 2 bln habis kimo, sy t'dgr komen2 dr kwn2 ku yg mgamalkan shaklee, x mudah demam, kulit makin ok...

Apa lg sy pun cuba2la mengorder OmegaGuard + Vit C shaklee, lepas 2 hari sy mengamalkannya..sy dpt rs badan sy cergas, mcm kita yg x mkn bhari2 t'tiba kena bg nasi... badan rs makin kuat suda...

 

Dr situ sy start la menambah koleksi suplemen shaklee sy, dr omegaguard, vit c tmbh vivix, esp, nutriferon, vit E, carotomax, ostematrix, lecithin.... Dgn mgamalkn supleman shaklee t'sebut, bru2 ni keputusan CT scan sy amatlah cantik, mula2 doc ingat mau operate thyroid sy (lupa inform, sy pghidap tyroid juga), tp x jd sbb result ct scan sy bgtau tyroid sy suda mgecil xprlu d operate,selain itu, xda drh beku, xda peparu berair, sel kanser x active suda, buah pnggang & liver sy juga ok....heee..bahagianya...

 

 

 

Begini la shaklee telah mgubah serba sedikit hidup sy, Mahal2 shaklee mahal lg kos merawat penyakit...percaya la...Dgn kos tu sy bole beli b'botol2 VIvix....

Bagi yg t'nampak iklan2 shaklee d wall tu, jgn la d block trus...mana tau satu hari kita m'merlukan produk yg d wall tu...

 

Bak kata org "We share Because We care" 
Shaklee sentiasa selamat, bkesan & mesra alam.

=======

 

Bulan ni promosi VIVIX ye..masa terbaik untuk dapatkan VIVIX anda pada harga diskaun.

 

Hubungi saya untuk konsultasi.

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766