© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Mengapa Anda Perlu Ada Nutriferon Di Rumah..

November 28, 2016

RAMAI RUPANYA YANG TAK TAHU PASAL NUTRIFERON NI 
------------------------

Rugilah awak tak tahu pasal produk hebat ni tau.

Oklah, petang ni saya nak cerita sikit pasal NUTRIFERON ni ye.
Nanti awak boleh la sebar-sebarkan maklumat ni dengan semua orang 

 

Apa benda nutriferon ni?
---------------

NUTRIFERON ni sebenarnya adalah 1 makanan tambahan yang hanya terdapat di Shaklee. Ekslusif gitu. Company lain tak ada nutriferon ni.
Kalau ada yang cuba nak tiru pun takkan jadi punya. Sebabnya semua bahan-bahan telah dipatenkan hanya untuk shaklee. Haa gitu.. 

 

Nak cipta dia pulak bukan setahun dua tau. Bukan bulan ni teaser bulan depan keluarkan produk.
Bukan tau.
Pengkajian dan penghasilan nutriferon ini memakan masa selama 40 tahun! Yup!! 40 tahun wak!


Bukan main-main pilih kilang mana nak packing, bukan main bancuh-bancuh tau.

Dan, lagi istimewanya nutriferon ni, ianya dicipta sendiri oleh orang yang memang pakar dalam bidang imuniti ni iaitu Dr Yasuhiko Kojima, seorang immunologist dari Jepun. 

 

 


Pakar betul tau. Bukan tipu-tipu. Bukannya rakyat marhean macam saya yang tetiba hasilkan produk dan claim macam-macam.

Selama 40 tahun kajian dan penyelidikan tu, Dr Kojima menjumpai yang nutriferon ini berupaya meningkatkan sistem imun badan apabila ianya berupaya membantu meningkatkan interferon badan secara semulajadi.

 

Bahaya tak? Dibuat dari apa nutriferon ni?


--------------------------

Jangan bimbang. 
Terdapat 4 tumbuhan utama yang digunakan untuk menghasilkan nutriferon ni iaitu ekstrak biji labu, plantago, safflower dan honeysuckle.

Ianya 100% semulajadi.
Awak google je manfaat dia. 

Ooo.. Dah siapa yang perlukan nutriferon ni?

 

 


-----------------------

Saya cadangkan semua orang pun perlu amik nutriferon ni. 
Kalau awak sihat tanpa sebarang masalah kesihatan, awak amik lah untuk kuatkan sistem imun awak.


Kalau awak tak sihat, lagi lah awak perlu amik.

Macam saya, saya tak amik tiap-tiap hari pun. 
Kalau saya dah start nak demam-demam batuk selsema, baru saya makan.
Kalau tetiba Baby A'isya tak sihat, baru saya amik dan saya menyusukan dia kerap-kerap.

 

Anak-anak kat rumah ni pun, nampak tak sihat je, terus bagi nutriferon ni. 

 

So kesimpulannya, elok sangat setiap rumah ada 1 kotak nutriferon ni sebagai first aid. 

 

Oklah, harapan saya, semuapun dah tahu sedikit sebanyak pasal nutriferon ni.

Ohhh.. sebelum saya lupa, nutriferon ni dia dalam bentuk serbuk. Senang dan sedap dimakan untuk seisi keluarga.

 

Notakaki: 4 HARI LAGI HARGA PROMOSI 

 

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766