© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Get Clean Fresh Laundry: Rakan Baik Isteri Ketika Musim Tengkujuh

November 23, 2016

SETIAP KALI MUSIM TENGKUJUH MESTI TAKUT.
---------------

Takut sebab apa?

Takut Mr Hubby saya bising laa..

Diakan cerewet betul.

Baju seluar nak kena wangi-wangi..
Nak fresh-fresh bau dia.

Kalau masam, bau tak best mula la muka masam, tak dipakainya baju seluar tu. 

 

Iya lah.
Bukan kita basuh tak bersih kan.

Cuma bila hujan, basuh malam-malam, then jemur dalam rumah.
Kalau jemur kat luar bawah porch pun, makan masa nak kering. 
Sebab tu kadang-kadang keluar bau kurang enak.

 

Tapi itu dulu lah.

 

Sekarang sejak bertukar ke rangkaian GET CLEAN HOME ni, saya tak risau dah.

Sebab ada SABUN BEST ni. 


Letak sesuku gelas je pun dah cukup. FRESH je bau. Tambah lagi kalau letak PELEMBUTnya sekali. 

Ala-ala bau baby gitu. 

Jemur dalam rumah pun beresssss

 

Mr Hubby dah tak ada modal nak bising lagi. Hihihi.

 

Untuk ibu-ibu yang pentingkan bahan-bahan SEMULAJADI & JIMAT, harus cuba SET BASUH BAJU feveret saya ni.

 

 

 

Pasti puas hati.

 

Whatsap/call: 019.2545.766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766