© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

You Are Not Alone...

November 21, 2016

 

 

 Gambar 1 
3 tahun lepas. Saya berdaftar dengan beliau lah. 

 Alkisah sewaktu dalam perjalanan mencari-cari apakah suplemen terbaik untuk masalah gastrik, saya jumpa kedai beliau.

Berurusan tak lama.
SMS barang-barang nak, beliau terang sikit-sikit, saya terus setuju amik free membership.

Ingat balik, 1 kali je saya jumpa beliau sebelum saya naik rank bulan ke 2 berdaftar.

Kerana beliau lah saya ada whatsapp, saya ada facebook dan saya ada blog. Thank you mok shaklee saya Habiah Abd Kadir 

 

❤ Gambar 2
Dalam gambar ni ada neni shaklee saya. Yang pakai tudung biru tu. Hihi.
Dia di Johor, saya di Terengganu.
Jarang sangat jumpa tau.
Tapikan dia sangat membantu. Sumber rujukan saya tau neni Nur Salwa Ishak ni. 
Tq wa

 

 Gambar 3 
Grand nanny shaklee saya. Master Hadhatina Mkb.
Jauh di KL tapi rasa dekat je. 
Banyak aktiviti yang disediakan untuk kami semua.
Last month beliau datang Terengganu berjumpa dengan kami semua.
Thanks mami 

 

Kesimpulan saya nak bagitau semua.

Dalam bisnes ini, kita tak boleh lone ranger.
Kena ada orang yang dah berjaya untuk kita jadikan sebagai pembakar semangat. Untuk kita follow supaya kita pun jadi macam diorang.

Tapi jangan la malas.


Nak kena suruh baru nak buat.
Nak kena ketuk baru nak bergerak.

Kena berdikari. 

 

Apapun, thank you Allah kenalkan saya dengan 3 wanita hebat ini. 
(Ada lagi tau super super upline, tapi saya hanya cerita level yang paling hampir dengan saya).

 

Nak join keluarga besar kami?

 

Whatsapp/call: 019 254 5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766