© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Perkara Terbaik Dalam 2016..

November 20, 2016

Sat je masa berlalu.
Pejam celik pejam celik dah tak lama lagi 2016 akan meninggalkan kita.

 

Apa pencapaian kita tahun ni?
Azam tahun 2016 dah tercapai ke belum. 

Banyak perkara best berlaku dalam 2016 ni dalam hidup saya.

Paling best ialah pada 9/3/2016 saat budak tecik dalam gambar ni dikeluarkan dari perut saya. 

 

Teringat waktu itu, saya masuk wad sehari sebelum tarikh operation.

Berdebar? 
Tak ada sangat pun.

Mungkin sebab dah ada pengalaman 3 kali cser sebelum ni. So perasaan takut tu tak ada sangat. Hihi..

 

Time cser kali ini sangat special sebab Mr Hubby saya ada sekali dalam dewan bedah bersama saya. 
Masa 3 kali cser sebelum ni, dia masuk sekejap je.
Bila nak start cser, dia keluar tunggu kat luar. Tak mau ganggu konsentrasi surgeon katanya.

 

 

 

Paling special jugak sebab Mr Hubby lah yang buat operation buang appendik saya sebaik sahaja Baby A'isya dikeluarkan. 
Gabra jugak katanya bila operate isteri sendiri. 

 

 

 

Dan 1 lagi sebab cser kali ni special ialah, 100% fully powered by Shaklee. Dari sebelum mengandung, masa mengandung, berpantang, menyusu dan sampai lah sekarang saya masih setia bersama VITAMIN SHAKLEE. 

And now, dah 8 bulan dah Baby A'isya.
Sat je kan?

 

Thanks you Allah for the gift.
Thanks Mr Hubby for the love .
Thanks Shaklee for the amazing Shaklee Effect.

❤❤

 

Anda nak merasa Shaklee Effect juga?

Hubungi saya segera..

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766