© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

❤ ALL ABOUT LOVE ❤

November 19, 2016

Ecece..
Tajuk macam All About Eve la pulak.
Ehh.. Awak suka tak tengok cerita tu?
Hero dia Jang Dong-gun tu.. 
Saya dulu memang follow drama ni. Huhu..

 

Pagi Sabtu ni saya anak cerita sikit pasal saat ku jatuh cinta. 

Orang kata tak kenal maka tak cinta.
Bila dah start kenal, dah start jatuh cinta, hari-hari pun asyik nak bercinta. 

 

Saya ada 2 cinta. Hihi..
1 Dr Shazly 1 Dr Shaklee..
Nama pun dah dekat-dekat kan? 
Memang jodoh betul.

 

Nak cerita pasal cinta ke 2 saya - Shaklee.

Asal perkenalan 3 tahun lepas.
Jatuh hati sebab asbabnya saya bebas gastrik.
Lagi rasa cinta sebab asbabnya saya sihat bertenaga dan sekarang menguruskan 4 orang anak tanpa masalah walaupun tanpa cinta pertama saya di sisi.

Bermula dengan hanya pengguna produk yang setia.
Saya kongsikan manfaatnya dengan semua.
Kongsi cinta kedua saja tau.

 

CINTA PERTAMA BUKAN UNTUK DIKONGSI. 
Harap maklong! Hihi..

 

Alhamdulillah hasil perkongsian saya, ramai yang dah berubah almost 360° dari segi kesihatan dan juga ekonomi masing-masing.

Seperti yang saya kata sebelum ini, bisnes Shaklee bukan sekadar menjual suplemen.

 

It goes beyond that.

 

Kalau awak merupakan seorang pengguna yang sudah jatuh cinta dengan produknya, awak kongsikan lah cinta awak itu dengan semua.

Tak perlu takut, tak perlu malu. 

 

= Syarikat kita kukuh. Dah 58 tahun bertapak.

 

= System bayaran bonus kita langsung tidak menindas. 100% bergantung pada jualan produk bukan berapa kepala yang masuk di bawah awak.

 

= Produk kita berkualiti, selamat dan berkesan. Mempunyai 100,000 kualiti test setahun, ada 125 kajian klinikal yang diterbitkan dalam jurnal antarabangsa. Malah multivitamin pertama di dunia pun dicipta oleh Dr Shaklee. Dah 101 tahun umur vitalea tu tau. 

 

Oleh itu nasihat saya kepada SEMUA PENGGUNA SHAKLEE, kongsikan dari hati apa #shakleeeffect awak. Jangan kedekut simpan sorang-sorang.
Awak mungkin tak mau berbisnes, tak apa.

Mana tahu perlrkongsian awak itu boleh membantu ramai orang yang juga ada masalah kesihatan seperti awak. Diorang pun ikhtiar dengan shaklee & diorang pun dapat manfaat yang sama macam awak. 😊

Oklah..

 

Happy sharing ❤

 

Notakaki: Gambar sekadar hiasan. Dia lah tulang belakang saya dalam bisnes ini. 

 

 

 

Whatsapp/Call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766