© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Shaklee ada stokis?

October 31, 2016

Assalammualaikum dan selamat pagi kepada semua pembaca..

 

Lama dah saya tak post aka update blog ni. Bukan apa, komputer ada masalah jadi kena tunggu settle semua baru boleh nak update balik blog..Sekarang ni semua dah ok balik..

 

Pagi ni saya nak cerita pasal stokis shaklee..Shaklee ada stokis? Sila teruskan membaca..

 

'Saya baru beli caratomax dekat kedai area rumah saya. Cara makan macamana yer?'

'Saya kolesterol tinggi. Orang kedai tu suggest amik GLA. Macamana cara makan yer?'

 

Recently saya banyak dapat whatsapp dan pm sebegini. 

Jadi ingin saya kongsikan dengan semua yang..

 

SHAKLEE TIADA STOKIS, TIADA KEDAI.

PRODUK KAMI ADALAH DILARANG DIPAMERKAN ATAU DI JUAL DI KEDAI-KEDAI ATAU KIOSK-KIOSK DI PASARAYA ATAU DI MANA-MANA PUN!

 

Di Malaysia, kami hanya ada 7 CAWANGAN (termasuk HQ).

 

HQ di Sunway KL
KL branch
Johor branch
Penang branch
Ipoh branch
KB branch
KK branch

 

Jadinya, kalau ada yang mengaku dia adalah stokis, mohon jangan percaya sebab kami memang tiada stokis.

 

Siapa yang berdaftar sebagai SID, dia layak jadi pengedar.
Dan dia bertanggungjawab ke atas segala konsultasi sebelum, selepas pembelian sekiranya dia menjual produk.

 

Bezanya, adakah dia benar-benar komited sebagai SID?

 

Itulah sebabnya, saya nasihatkan awak-awak pengguna semua, carilah SID PRO, SID yang komited dalam bisnes yang dia jalankan, SID yang boleh guide awak dan bukannya yang membuatkan awak merayau-rayau mencari SID lain untuk konsultasi.

 

Produk kami terbukti keberkesanannya dan kualitinya.

Jangan kerana awak silap pilih SID, awak tidak mendapat hasil yang awak inginkan, then awak salahkan produk. Tak adil tau. 

 

Oklah, cukup kot setakat ini. Hubungi saya jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dan mendapat konsultasi terbaik. Tapi konsultasi hanya akan diberikan kepada customer-customer saya tau. 

 

 

 

Notakaki: Gambar saya shopping semalam kat Penang branch. Seronok sekali sekala dapat gi branch tau. Maklum laa Terengganu tak ada. Mohon bukak 1 branch kat Terengganu please.. hihi 

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766