© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Produk Skincare Yang Saya Percayai Dan Anda Harus Juga..

October 13, 2016

Ramai tanya saya pakai skincare apa? 

Jujur saya bagitau, dulu-dulu saya tak pernah ada skincare yang spesifik. 
Cuci muka saya guna Loreal, if habis saya pakai je apa yang ada. Kadang-kadang sabun baby saya guna jugak. Haha..
Alhamdulillah, kulit muka dak laa teruk. Tapi kering dan tak nampak sekata. Tu jela. Saya pun tak amik kisah sangat.

Then bila saya bercinta dengan Shaklee, saya teringin nak try NUTRIWHITE. Jeles duk tengok kulit diorang yang dah lama pakai NW ni. Cerah, halus mulus bersih! 
So saya start jadi beauty concious. Hehe..

 

 



Saya start dengan GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER. Sekali guna terus jatuh hati. Memang best. Jimat pun jimat, siap cuci leher skali. Hahaha..
Yang best kulit muka rasa tak tegang lepas cuci, rase lembut & bersih.

Then saya add on GENTLE ACTION MAKEUP REMOVAL. Walaupun tak pakai makeup, saya still guna makeup removal untuk cuci kotor-kotor yang melekat. Best uolls.. Habis semua bintik hitam bintik putih ku sental. Puas hati. 

Pelembab pulak saya guna ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION. Yang ni saya bagi 5 bintang. Ringan, tak berminyak, senang je serap lepas apply. Paling syok kulit lembab je. 

 


Last but not least, SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTERNER ni. Act sebagai toner. Beautician kata, toner memang wajib ada dalam set asas skincare. Toner akan mengecilkan pori-pori kat muka kita. So kulit jadi licin dan flawless gitu. Haaa..

Bulan ni rasa nak try OVERNIGHT CREAM pulak. Tapi malam-malam selalu je tertidur time nyusukan A'isya.. Haa.. Camne ni?? 

*****

Oklah, sekiranya uolls tengah duk cari SKINCARE yang NATURAL, JIMAT and KUALITI SETANDING yang MAHAL & BRANDED, NUTRIWHITE laa jawapan dia. 

Jangan percaya tanpa try.
Ada orang siap beli 1 set buat hantaran kawin. Kelasssss gituuu. 

Hubungi saya untuk tips penggunaan yang betul. Semestinya KHAS untuk customer tersayang.

 

Whatsap/call: 019.254.5766

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766