Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Nak Untung Sampai Sanggup Buat Macam ni?

September 29, 2016

Semalam ada kawan bagi saya gambar ini.

 

 



Saya tertanya-tanya juga, macamana dia olah Vita-Lea® Iron Formula, OsteMatrix™, Alfalfa dan "ditabletkan semula" menjadi produk baru. Siap ditambah dengan bahan lain (walaupun makanan sunnah). 

Dia tumbuk- tumbuk, gaul-gaul kah?

Diorang ini tak tahu ke yang vitamin Shaklee ni bukan cikai-cikai. Ada lebih 100 000 kualiti test per year untuk memastikan ianya selamat di makan. Bukan main hentam saja. 

Setiap tablet tu ada ikatan tersendiri yang menjamin keberkesanannya. Kalau sudah dihancurkan dan ditambah balik dgn bahan lain, saya sendiri takut nak fikir apa kesan sampingan dia. 

Kalau saya lah, tak berani nak makan benda-benda macamni.
Tak berani jugak nak bersubahat menjual bagi orang lain makan.

Dan saya rasa individu yang "cipta" (read "ciplak") produk ni memang SELFISH dan demi keuntungan sanggup dia buat gini. 

Nasihat saya kepada ibu-ibu yang desperate mencari MILK BOOSTER atau SUPLEMEN IBU MENYUSU PRODUK TEMPATAN di luar sana, JANGAN TERUS BELI, KAJI DULU. 

Tanya dulu apa INGREDIENT Produk tersebut. 
Mintak seller bagi gambar ingredient. Kalau ada ketiga-tiga atau salah satu nama produk Shaklee ni, baik kamu beli SET IBU MENYUSU SHAKLEE. Lebih selamat. Proven. Dijamin!

Jangan gadaikan diri dan anak. 
Seller mungkin hanya mau untung. 
Tapi kesannya anda yang tanggung. 

Untuk info,


Vita-Lea® Iron Formula - Registered Product/Patented.
OsteMatrix™ - Trademark Product. 


Maksudnya, tiada produk lain yang boleh guna nama yang sama. 

Oklah..
Kacau mood je pagi-pagi ni..

 

Anda perlukan produk Shaklee PLUS nasihat terbaik cara pemakanan supplement?

Hubungi saya segera!!

 

Whatsap/Call: 019.254.5766

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.