Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Ibu Menyusu Berseri Di Hari Raya

September 22, 2016

Nak dengar cerita tak? Hihi..

8 tahun lepas masa mula-mula dapat Hanina.

Nak raya memang tak semangat mana.
Ye lah..
Ada baby, fully menyusu, ibu dia pulak kerja macam zombi, tak tentu masa.

Bila hari raya, orang sibuk beraya, kita letih.
Kulit kelam kusam jangan cakap la.
Tak percaya? Tanya Mr Hubby saya. 


Tapi since berpantangkan Amin 3 tahun lepas, alhamdulillah sangat. Masa tu saya dah start amik vitamin. (Dulu-dulu saya sombong tau. Doktor laa katakan. Mana nak percaya supplemen-supplemen ni..)

 

 



Ini BASIC SUPPLEMEN yang saya amik sejak 3 tahun dulu. Tak pernah tinggal. Setiap hari daku telan.
🍃 ESP
🍃 VITALEA
🍃 VIT C SR
🍃 B COMPLEX


Yang kat sebelah kanan tu pulak, optional. 
Kawan-kawan nak amik pun takpa, tak nak pun takpa.
Tapi kalau ada budget lebih boleh amik.
Sebab manfaat dia memang tip top kebabommm. 😚

Now dah tak payah nak bimbang.
Anak kecik ramai-ramai pun, ibu dia masih boleh maintain berseri dan bertenaga di hari raya.
Tak payah dah pikir nak gi facial ke, nak make up ke apa. 
Part ni Mr Hubby paling suka lah. Jimat poket dia.. 

So cadangan saya, untuk kawan-kawan di luar sana, cuba konsisten amalkan BASIC SUPPLEMEN. 
Tak perlu dulu add on premium produk.
InsyaAllah pasti berbaloi-baloi.
Tapi kalau malas, tak dapat nak tolong lah. 

Oklah, kalau berminat, anytime boleh hubungi saya.

 

Whatsap/Call: 019.254.5766

FB: Nadia Abdul Kadir

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

© 2016 by N.A.K.