1 Tip Untuk Bakar Lebih Banyak Kalori

Raya korban dah lepas. Siapa yang melantak makan daging tak ingat?

Kalau anda dah rasa menyesal dan nak bakar balik lemak-lemak yang terkumpul, meh saya ajar 1 tip untuk bakar lebih banyak kalori. Ini tip dia.. ============================== DISARANKAN UNTUK AMIK SARAPAN DALAM WAKTU 1 JAM SELEPAS BANGUN TIDUR. ============================== Kalau bangun pukul 5 pagi, sebelum pukul 6 pagi tu kita dan kena siap amik sarapan. Ini kerana, semasa tidur, badan kita berada dalam 'starvation mode' (kebulur). Jadinya dengan mengambil sarapan secepat mungkin kita 'jump-start' badan kita untuk bakar lebih banyak kalori. Kalau lambat-lambat sarapan, kita lagi biarkan metabolisma badan menurun & kadar pembakaran kalori menjadi perlahan. Kita akan MAKIN GEMUKKKK.. Tapi ramai yang tak boleh nak makan bila awal pagi sangat. Kan? Saya pun.. So, pagi-pagi saya hanya amik shake ESP + VIVIX + CHIA SEEDS. Biasanya pukul 11pagi lebih baru makan. Sekaligus lunch.

Oklah.. Semoga bermanfaat untuk awak yang TAK NAK GEMUK! Notakaki: Promosi ESP masih berjalan..Whatsapp saya untuk order.

Whatsapp/Call: 019.254.5766

Health is Wealth


Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Categories
About  me..

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Tag Cloud
No tags yet.
Follow Me
  • Facebook Basic Black

© 2016 by N.A.K.