© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Bagaimana Shaklee Mengubah Kesihatan Saya!!

September 15, 2016


Saya rasa ramai yang dah tahu bahawa saya terjebak dengan S apabila dengan izinNya ESP telah menyebabkan gastrik saya yang kronik hampir 100% sembuh. 

Tiada lagi kebakaran yang berlaku dalam perut saya.
Tiada lagi kekembungan perut.
Tiada lagi perasaan asyik nak ke tandas.
Alhamdulillah.


Semenjak 3 tahun saya mengamalkan vitamin S, banyak perubahan yang berlaku pada diri saya.



Tengok saja gambar di bawah

 

 



#BELAH KIRI#
Masa ni saya mengandungkan Amin. Dalam 36 minggu kalau tak silap saya. 
Stress tak tengok kulit saya masa tu? 
Kusam kelam kan? 
Saya makan tau vitamin masa ni. Bukan tak makan. Saya guna jenama X yang beli kat farmasi.

#BELAH KANAN#
Ini masa saya mengandungkan baby A'isya.
Ada beza tak? 
Saya pun tak perasan tau. Bila belek-belek gambar baru perasan. 
Ini original gambar tau. Tak ada edit-edit, filter or 360.



Saya bukan nak riak..
Tapi saya nak kongsikan dengan semua. Macamana produk yang BERKUALITI boleh mengubah kesihatan saya secara menyeluruh.
Dan boleh merubah kesihatan anda juga.


Saya amik VITAMIN IBU HAMIL je masa ini.
Tapi manfaat lain pulak yang saya dapat. 
Siapa tak teruja kan? 


Sebab itu lah, uolls tengok saya asyik duk update pasal S ni. Tak ada cerita lain kan?

Hihi.. Yup.. Saya memang dah jatuh cinta sangat dah dengan S. So hari-hari mesti nak cerita pasal dia.
Dan saya nak kongsi 'bofren' saya ni dengan semua.
Biar semua pun dapat manfaat yang sama seperti saya. Baik tak saya? 


Oklah, sesiapa yang nak rasai juga manfaat produk yang SELAMAT, BERKESAN dan 100% GURANTEE, boleh hubungi saya. 


MENUKAR JENAMA BOLEH MERUBAH HIDUP ANDA.

 

 

Whatsap/Call: 019.254.5766

FB: Nadia Abdul Kadir

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

 


 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766