© 2016 by N.A.K.

Follow Me
Tag Cloud
  • Facebook Basic Black

Seorang doktor dan ibu kepada 4 orang cahaya mata. Berbekalkan dengan ilmu dan pengalaman menyusu anak sendiri sehingga 2 tahun, saya...

Bayar Tapi Barang Tak Sampai?

August 30, 2016

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

 

Bayar tapi barang tak sampai?

 

 

 

Siapa pernah kena macam ni? Dengan kata lain, kena tipu la kan.. Sekarang ni semua orang suka jual online. Ada peniaga yang jujur dan ada juga yang menipu. Tipu-tipu ni hidup tak berkat. Duit yang dapat pun tak ke mana. Saya Alhamdulillah belum pernah kena.

 

Sebelum ni saya jual dalam facebook saja. Tapi atas nasihat rakan-rakan, mereka suruh saya buat blog juga. 

 

Saya masih baru dalam dunia blog ni. Jadi ramai yang tak kenal saya. Tak kenal, macam mana nak percaya kan? Dan kalau tak percaya, macam mana nak beli barang?

 

Jangan risau. Saya merupakan pengedar sah shaklee dan sangat-sangat ambil berat tentang semua customer saya. Semua order yang diterima saya cuba sehabis baik untuk memastikan ia sampai ke tangan customer saya secepat mungkin. Setakat ni tak ada lagi customer saya complain kata barang tak sampai.

 

Suka saya maklumkan, saya bukan sahaja menjual tapi juga memberi nasihat tebaik ke semua customer saya berkenaan cara pemakanan dan nasihat khusus jika customer saya mempunyai penyakit-penyakit tertentu.

 

Jadi apa bukti saya?

 

Boleh tengok gambar-gambar di bawah..

 

 

Barang-barang yang siap di pack dan di pos

 

 - Di kaunter pos laju, siap packing untuk di pos-

 

 

 - Barang-barang di dalam boot sedia untuk COD dan di pos-

 

 

 

 - Barang yang diambil dari GDEX dan hendak di pos ke customer-

 

 

 

 - Lagi barang-barang Shaklee untuk dihantar ke customer yang memerlukan-

 

 

 

 - Order-order yang diterima dari customer saya, memberi servis dan layanan yang terbaik-

 

 

 

 

 

 

 

 

Whatsap yang diterima dan feedback

 

 

 

 

 

 

Ok..moga semua pembaca lebih yakin untuk membuat pesanan barangan Shaklee kegemaran anda dengan saya. InsyaAllah saya akan memberi layanan yang terbaik kepada anda semua.

 

 

Whatsap/call: 019.254.5766

FB: Nadia Abdul Kadir

 

 

Health is Wealth

 

 

 

 

 

 

Please reload

Categories
About  me..

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766