Follow Me

October 13, 2016

Ramai tanya saya pakai skincare apa? 

Jujur saya bagitau, dulu-dulu saya tak pernah ada skincare yang spesifik. 
Cuci muka saya guna Loreal, if habis saya pakai je apa yang ada. Kadang-kadang sabun baby saya guna jugak. Haha..
Alhamdulillah, kulit muka dak laa teruk....

September 30, 2016

Aduih.. Susah laa nak pilih..
Semua produk shaklee saya suka.. 
Takde pilih kasih.


Sebab banyak sangat yang dah menambat hati, saya cerita 1 per satu yer.

Ini SKIN CARE pertama yang saya miliki sepanjang 35 tahun ini ➡ NutriWhite SKIN CARE



Bermula dengan GENTLE...

August 22, 2016

CANTIK ITU SUBJEKTIF..

Contoh kalau letak saya sebelah Nora Danish la kan, mesti ramai yang akan pandang Nora Danish, tapi mungkin jugak ada yang akan pandang saya
Haha.. 
Nak bagitaunya yang CANTIK ni subjektif.
Terjemahan dia berbeza-beza bergantung pada individu. 

R...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

© 2016 by N.A.K.