© 2016 by N.A.K.

Follow Me

April 4, 2017

Macam yang KakYa janji nak kongsi dengan semua, hasil SKIN CHECK UP KakYa siang tadi.

Beautician tu kata.

Kulit KakYa jenis mixed, kering dan sedikit berminyak pada zone T.

Tak banyak masalah sangat. 


Cuma ada beberapa perkara yang perlu KakYa ambil berat.

✔ Ada bahagian w...

August 10, 2016

Siapa suka buah naga?



Saya masa hamil baru-baru ni kerap juga makan buah naga ni. Banyak manfaatnya untuk ibu-ibu yang sedang hamil. Ibu menyusu pun digalakkan makan.

Hari ini saya nak kongsi khasiat makan buah naga atau nama lainnya 'pitaya' tertama untuk ibu hamil.

...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive