Follow Me

August 20, 2016

Haa.. sapa yang tak suka makan kan? Kalau jalan mana-mana mesti nak cari tempat makan yang best..


Minggu lepas saya ke Kota Bharu,Kelantan atas urusan keluarga. Suami pernah berkhidmat di HRPZ II suatu ketika dahulu dan pernah dibawa makan sup ikan dan teh tarik madu a...

August 19, 2016

Selamat Pagi..Moga anda ceria dan sihat di pagi Jumaat ini..

Ada tak ibu ibu di luar sana yang baru sahaja mendapat baby baru?

Tahniah saya ucapkan!!

Kehadiran insan kecil sudah tentu membuat anda dan suami tersenyum..

Namun, saat berpantang adalah saat yang agak memenatka...

August 18, 2016

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.

Apa khabar anda hari ini?

Hari ni saya akan berkongsi info berkenaan strok...

Statistik kejadian strok di kalangan rakyat Malaysia semakin meningkat. Jadi wajar kita tahu apa risiko mendapat strok agar kita dapat...

August 17, 2016

Salam sejahtera kepada semua pembaca..

Terlalu banyak produk-produk yang kini berada di pasaran sehinggakan pengguna tidak tahu hendak memilih produk mana yang terbaik..

Dengan ada segelintir pihak yang tidak bertanggungjawab dan ingin meraih keuntungan cepat, maka terha...

August 17, 2016

Ramai yang bertanya kepada saya..

Berapa lama satu sesi pam?

Macam saya, setiap 1 sesi saya akan pastikan saya pam minimum selama 30 MINIT.

Tak kisah la dah tak keluar susu pun.
Pam je sampai 30 minit.


Kenapa?

Sebab setiap sesi pam, kita kena pastikan payudara kita...

August 16, 2016

Gastrik oh gastrik...
-----------------------

Tentunya ramai diantara kita tahu tentang gastik dan pernah mengalami sendiri penyakit ini..

Saya pernah mengalamai serangan gastrik selepas bersalin anak ketiga saya.

Sakitnya hanya Allah saja yang tahu..Saya pun mengamb...

August 15, 2016

Ketahuilah, orang yang paling sihat pun badan mereka ada toksin. Kita yang tak berapa sihat ni macam mana ye?


Nak tahu badan kita banyak toksin ke tak? 
Mula dengan menjawab soalan ini..


JOM SEMAK TAHAP KESIHATAN ANDA.
(Luangkan 5 minit masa anda untuk menjawab soalan...

August 12, 2016

'Saya dah makan vitamin klinik bagi, makan bayam, makan macam-macam.. Tapi Hb tak naik-naik jugak.' 

'Saya takut kena cucuk iron..'

Siapa ada pengalaman di atas? 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------...

August 10, 2016

Siapa suka buah naga?



Saya masa hamil baru-baru ni kerap juga makan buah naga ni. Banyak manfaatnya untuk ibu-ibu yang sedang hamil. Ibu menyusu pun digalakkan makan.

Hari ini saya nak kongsi khasiat makan buah naga atau nama lainnya 'pitaya' tertama untuk ibu hamil.

...

August 9, 2016

KHAS BUAT IBU BERSALIN SECARA SVD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tips yang saya nak kongsi ini saya dapat dari makcik bidan yang mai mengurut saya masa berpantang dan...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.