Follow Me

September 4, 2016

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca..

Sebagai pengenalan, nama saya Shazly bin Safian, merupakan suami kepada Dr Nadia. Saya kini bertugas di sebuah hospital kerajaan di pantai timur sebagai seorang pakar bedah. Dengan kata lain, kami suami isteri...

September 1, 2016

Cerita ni masa suatu ketika dahulu, ketika saya mengandungkan anak ke 4 saya, baby Aisya..

----------------------------------------------------------

Semalam saya cod NUTRIFERON kat Klinik Manir. Haii.. sakit-sakit pun bisnes ke makyong? 

Kawan saya mintak tolong sebab...

September 1, 2016

YUP.. SAYA BUKAN KAUNSELOR LAKTASI.


------


Saya seorang ibu beranak 4.
Saya tak pernah hadiri mana-mana kursus penyusuan susu ibu.
Saya tak ada sijil yang mengikhtiraf diri ini sebagai kaunselor laktasi.


Tapi, saya ada PENGALAMAN.
Pengalaman menyusu anak-anak saya sep...

August 30, 2016

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Bayar tapi barang tak sampai?

Siapa pernah kena macam ni? Dengan kata lain, kena tipu la kan.. Sekarang ni semua orang suka jual online. Ada peniaga yang jujur dan ada juga yang menipu. Tipu-tipu ni hidup tak berkat. Duit yang dapat...

August 30, 2016

Saya seringkali berjumpa dengan pesakit-pesakit di klinik yang mengadu mempunyai masalah keputihan. Ada yang tidak serius dan ada yang sehingga warna yang keluar jadi hijau!!

KEPUTIHAN adalah cecair yang keluar dari vagina wanita. Adalah perkara biasa bagi seorang wan...

August 29, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.

Tahukah anda, selain memberi bonus dan juga menghantar distributor-distributor yang layak melancong, Shaklee juga mempunyai "Car Subsidy Program'!!

Car Subsidy Program atau nama lain Car Bonus merupakan salah satu...

August 26, 2016

Assalammualaikum  dan salam sejahtera.

Siapa di sini yang suka melancong? Saya rasa mesti semua yang suka kan? Antara benda yang best masa melancong adalah mencuba makanan tempatan. Bagi mereka yang ada anak-anak kecil, sudah tentu nak pergi ke tempat yang boleh menghib...

August 25, 2016

ALFALFA COMPLEX " Raja Segala Tumbuhan" aka "The Father of All Foods"
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Alfalfa (Medicago sativa) merupakan tanaman herba yang dilabelkan sebagai Raja Segala Tumbuhan.

Kenapa?

Sebabnya akar alfalfa boleh mencecah sehingga 2-6 meter ke da...

August 22, 2016

CANTIK ITU SUBJEKTIF..

Contoh kalau letak saya sebelah Nora Danish la kan, mesti ramai yang akan pandang Nora Danish, tapi mungkin jugak ada yang akan pandang saya
Haha.. 
Nak bagitaunya yang CANTIK ni subjektif.
Terjemahan dia berbeza-beza bergantung pada individu. 

R...

August 21, 2016

Nama cantik kan? 
Tapi 'perangai' dia.. Ya Allah.. menyakitkan! Hihi..

Dia ni lah yang bertanggungjawab menyebabkan saya hampir 'senyap' di mukabuku almost 2 months. 

Alhamdulillah.. 
Kini dia ni dah semakin meninggalkan saya. Dan saya insyaAllah semakin beransur pulih. 

...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.