Follow Me

April 21, 2017

Bila cuaca tak menentu, ramai yang jatuh sakit.

Sakit tekak, selsema, batuk, demam, sakit kepala, letih etc etc.

Saya pun macam awak juga.

Selalunya saya pun perasan, saya mudah sakit kepala kalau saya KURANG MINUM AIR!

Terutama kalau saya travel.

Saya kurang minat sikit ai...

April 7, 2017

Maksud saya dari segi KESIHATAN.
Dari segi quality of life orang putih kata.
Dari aspek AMALAN tu opkos la lagi penting. 
Itu saya tak nafi. 


Tapi..

Bebaskah kita BERIBADAT kalau KESIHATAN KITA TAK MOLEK?

Pesakit diabetes, ada yang kadang-kadang nak puasa pun tak bo...

April 4, 2017

Lepas skin check petang semalam, dapat whatsapp kawan nak LECITHIN untuk masalah bengkak susu.

Mintak hantar dekat suami beliau yang kebetulan ada di bandar.

Kebetulan stok ada dalam kereta, zasss KakYa pergi hantar. 

Kajian Saintifik kata..


LECITHIN BOLEH CEGAH & RAWAT B...

April 4, 2017

Macam yang KakYa janji nak kongsi dengan semua, hasil SKIN CHECK UP KakYa siang tadi.

Beautician tu kata.

Kulit KakYa jenis mixed, kering dan sedikit berminyak pada zone T.

Tak banyak masalah sangat. 


Cuma ada beberapa perkara yang perlu KakYa ambil berat.

✔ Ada bahagian w...

April 3, 2017

Kalau sebab duit, memang jadi doktor ni xdela banyak sangat duit...alhamdulillah cukup la nak makan minum n belanja rakan rakan sekali sekala...

Kalau sebab nak glamour, pun memang tak la...sebab mana ada glamour...zaman sekarang siap orang kutuk kutuk lagi..

Tapi saya j...

February 21, 2017

KakYa baru balik kerja.
Anak-anak semua pun dah tidur.

KakYa penat.
Tapi KakYa bersemangat. 
Rasa tak boleh nak tidur selagi tak share kisah ini dengan semua.

Dalam gambar ini ialah Mr Roger Barnett.
CEO Shaklee Corp. Burberry pun dia punya tau. 
Sebab tu kalau orang nak...

February 12, 2017

MEROYAN..BETULKAH 100% DISEBABKAN PERUBAHAN HORMON?

Last week KakYa terganggu sangat bila viral kisah bayi perempuan umur 2 bulan disembelih ibu sendiri. 

Secara peribadi KakYa simpati sangat dekat si ibu.
Walaupun ramai yang kata macam-macam dekat dia.
Hmm..Kita tak ada...

February 7, 2017

Lepas maghrib KakYa gi cod CAROTOMAX dekak seorang akak ni. 
Setiap bulan repeat order. Ni dah masuk botol ke 3.

Mata berpasir alhamdulillah makin ok katanya.
Malam-malam pun dah kurang silau.

Alhamdulillah..

KakYa happy sangat.
Balik cod KakYa belanja semua roti canai. 

N...

February 2, 2017

Weeewittt 

Orang lain shopping dekat mall.
Kak ya shopping vitamin 

Kak ya paling suka pergi branch.
Nasib laa kat Terengganu tak ada branch, kalau tak mau hari-hari muka kak ya je kat situ. Hahaha..

Oklah..
Semua ini sudah berpunya.

Nanti kak ya cod ye. 

Nampak tak si seks...

February 2, 2017

Kak ya upload gambar ni bukan apa.
Kak ya nak cerita saja. Hihi..

Since bulan lepas, kak ya konsisten makan Shaklee Collagen Powder.
Kebetulan bulan tu kan promosi, so harga sangat la murah.

Aim kak ya amik Shaklee Collagen Powder tu bukan laa nak cantik macam Neelofa ke...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.