Follow Me

February 21, 2017

KakYa baru balik kerja.
Anak-anak semua pun dah tidur.

KakYa penat.
Tapi KakYa bersemangat. 
Rasa tak boleh nak tidur selagi tak share kisah ini dengan semua.

Dalam gambar ini ialah Mr Roger Barnett.
CEO Shaklee Corp. Burberry pun dia punya tau. 
Sebab tu kalau orang nak...

February 12, 2017

MEROYAN..BETULKAH 100% DISEBABKAN PERUBAHAN HORMON?

Last week KakYa terganggu sangat bila viral kisah bayi perempuan umur 2 bulan disembelih ibu sendiri. 

Secara peribadi KakYa simpati sangat dekat si ibu.
Walaupun ramai yang kata macam-macam dekat dia.
Hmm..Kita tak ada...

February 7, 2017

Lepas maghrib KakYa gi cod CAROTOMAX dekak seorang akak ni. 
Setiap bulan repeat order. Ni dah masuk botol ke 3.

Mata berpasir alhamdulillah makin ok katanya.
Malam-malam pun dah kurang silau.

Alhamdulillah..

KakYa happy sangat.
Balik cod KakYa belanja semua roti canai. 

N...

February 2, 2017

Weeewittt 

Orang lain shopping dekat mall.
Kak ya shopping vitamin 

Kak ya paling suka pergi branch.
Nasib laa kat Terengganu tak ada branch, kalau tak mau hari-hari muka kak ya je kat situ. Hahaha..

Oklah..
Semua ini sudah berpunya.

Nanti kak ya cod ye. 

Nampak tak si seks...

February 2, 2017

Kak ya upload gambar ni bukan apa.
Kak ya nak cerita saja. Hihi..

Since bulan lepas, kak ya konsisten makan Shaklee Collagen Powder.
Kebetulan bulan tu kan promosi, so harga sangat la murah.

Aim kak ya amik Shaklee Collagen Powder tu bukan laa nak cantik macam Neelofa ke...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.