© 2016 by N.A.K.

Follow Me

January 31, 2017

MENTOR

Adalah orang yang selalu percaya kepada kita, di saat kita sendiri ragu-ragu akan keupayaan kita.

Dalam bisnes Kak ya buat ni, kak ya ada ramai mentor.


Direct upline kak ya Habiah Abd Kadir, neni shaklee kak ya Nur Salwa Ishak, onyang shaklee kak ya master hadha,...

January 31, 2017

Kalau korang nak tahu, banyak skin care yang fames dari oversea sekarang, diorang dah campurkan sekali RESVERATROL ni dalam produk diorang.

Kenapa?

Sebabnya RESVERATROL ini dikatakan menyokong kulit membentuk hyaluloric acid secara semulajadi.

Dan..

RESVERATROL neutralkan...

January 25, 2017

Sebelum tidur..

Alhamdulillah syukur ya Allah di atas rezeki ini, RM4422.10 untuk hari ini.

Produk hot tentunya VIVIX. 


Berebut masing-masing nak order. 

Iya lah.. Kak ya faham..
Masa promosi ni lah kita nak order kan? 
Siapa nak bagi harga camgini. 

Oklah..


Siapa lagi mau...

January 25, 2017

Testimonial ini sama dengan seorang customer saya.

Beliau ada masalah diverticulitis.


Ikhtiar dengan VIVIX sambil teruskan follow up hospital.

Alhamdulillah, sangat serasi dengan beliau. 
Badan makin segar.


Buang air besar dah jarang keluar darah.

Wife dia suka sangat!


Ha...

January 24, 2017

Kak ya kalau kat klinik, bila cakap dengan pesakit suka pandang mata. 
Kurang gemar bercakap sambil menulis.

Start khamis lepas, klinik kak ya dah guna system HIS. Maksudnya semua kena klik-klik dalam komputer.
Haihh..
Kak ya kurang enak. 

Oklah berbalik pada pandang mat...

January 15, 2017

Assalamualaikum & Selamat Pagi.

Anak-anak dah pergi sekolah semua?

Sarapan apa diorang hari ini?

Ke ada yang ke sekolah dengan perut kosong?

Jangan sesekali bagi anak-anak ke sekolah tanpa sarapan tau..

TANPA SARAPAN = Anak-anak KURANG FOKUS & TIDAK BERTENAGA.

SEGELAS MEAL S...

January 15, 2017

Ada leader yang tegas.
Ada leader yang lembut.

Hihi..

Macam kak ya la yang lembut tu 
(Hahahaha.. lembut laa sangat..)

Downlines kak ya ada 2 katogeri.

Katogeri daftar ahli hanya untuk kegunaan sendiri.
Katogeri daftar ahli sebab nak guna dan nak berbisnes.

2 2 pun kak ya b...

January 9, 2017

DISCLAIMER: Produk ini bukan bertujuan mendiagnose dan merawat. Ia boleh diambil oleh mereka yang mempunya kadar gula yang tinggi di samping terus menerima rawatan hospital. MOHON JANGAN TINGGAL UBATAN ANDA!!

Saya ada baca 1 artikel ini pasal..

ANTI-DIABETIC EFFECT OF RE...

January 7, 2017

BERGADUH DENGAN IBU AYAH GARA-GARA TIDAK BAGI UBAT SELESEMA & BATUK 

Horror sungguh!

Jenuh daku terang, nak jugak ubat batuk selsema untuk anak umur setahun!! 😭

Mai nak cerita kat sini.

BAHAYA UBAT BATUK & SELSEMA TERHADAP KANAK-KANAK BERUMUR 2 TAHUN KE BAWAH
------------...

January 5, 2017

PENGALAMAN SAYA SENDIRI BERPANTANG DENGAN VIVIX MEMANG TERBAIK. 

Ingatkan saya saja yang rasa best, akak ni pun sama 

Kredit: NOR SHAHIZAN RAHIMI
.

[PENGALAMAN TERINDAH BERPANTANG BERSAMA VIVIX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad l...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766