Follow Me

November 30, 2016

Tadi kami ke Mydin.
Nampak buah delima besar ni. 
Rm10.50 sekilogram. Beli jugak la 2 biji.
Nampak lazat je 

Delima ni sumber antioksida.
Tapi kena makan skali dengan biji-biji dia tau. 
Biji tu pulak kena kunyah. Kalau telan gitu saja, dia tak jadi. Sebab nanti akan ke...

November 28, 2016

RAMAI RUPANYA YANG TAK TAHU PASAL NUTRIFERON NI 
------------------------

Rugilah awak tak tahu pasal produk hebat ni tau.

Oklah, petang ni saya nak cerita sikit pasal NUTRIFERON ni ye.
Nanti awak boleh la sebar-sebarkan maklumat ni dengan semua orang 

Apa benda nutrifero...

November 23, 2016

SETIAP KALI MUSIM TENGKUJUH MESTI TAKUT.
---------------

Takut sebab apa?

Takut Mr Hubby saya bising laa..

Diakan cerewet betul.

Baju seluar nak kena wangi-wangi..
Nak fresh-fresh bau dia.

Kalau masam, bau tak best mula la muka masam, tak dipakainya baju seluar tu. 

Iya lah.
...

November 21, 2016

 Gambar 1 
3 tahun lepas. Saya berdaftar dengan beliau lah. 

Alkisah sewaktu dalam perjalanan mencari-cari apakah suplemen terbaik untuk masalah gastrik, saya jumpa kedai beliau.

Berurusan tak lama.
SMS barang-barang nak, beliau terang sikit-sikit, saya terus setuju am...

November 20, 2016

Sat je masa berlalu.
Pejam celik pejam celik dah tak lama lagi 2016 akan meninggalkan kita.

Apa pencapaian kita tahun ni?
Azam tahun 2016 dah tercapai ke belum. 

Banyak perkara best berlaku dalam 2016 ni dalam hidup saya.

Paling best ialah pada 9/3/2016 saat budak tecik d...

November 19, 2016

Ecece..
Tajuk macam All About Eve la pulak.
Ehh.. Awak suka tak tengok cerita tu?
Hero dia Jang Dong-gun tu.. 
Saya dulu memang follow drama ni. Huhu..

Pagi Sabtu ni saya anak cerita sikit pasal saat ku jatuh cinta. 

Orang kata tak kenal maka tak cinta.
Bila dah start ke...

November 18, 2016

Pantai timur dah start musim tengkujuh.
Hujan je sepanjang hari.

Dulu masa zaman kanak-kanak, musim tengkujuh lah yang paling saya tunggu. 
Saya budak kampung, tinggal di kampung.
Musim hujan la paling syok.
Saya akan mandi hujan sekeliling kampung.
Mandi paya, tangkap...

November 17, 2016

Dalam beberapa bulan lepas,rasa badan kurang segar...sengal sengal dan cepat penat... 


Bila cek darah,rupa-rupanya kolesterol dan uric acid tinggi...

Selepas bacaan pertama cuba kontrol makan dan naikan dose supplement...tapi bacaan makin naik...Terfikir pulak nak kena...

November 16, 2016

Ma saya..

73 tahun, tok pada 19 orang cucu.

Ma saya ada masalah darah tinggi, kolesterol tinggi dan advanced bilateral knee osteoarthritis (lutut kurang minyak gris yang teruk).

Teringat awal-awal dulu masa saya mula-mula kenal shekli ni.

Nak beli set gastrik dan set menyu...

November 13, 2016

1 SEBAB SAYA SUKA GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER....
 

Adalah kerana....

MUKA BERSIH SEBERSIH BERSIHNYA LEPAS CUCI!!

Tak percaya?
Cer tengok daki yang keluar tu



Saya tak makeup.
Tapi bila saya keluar, kotoran debu-debu masih boleh melekat di muka saya.
Sebab itu, bila...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766