© 2016 by N.A.K.

Follow Me

September 30, 2016

Aduih.. Susah laa nak pilih..
Semua produk shaklee saya suka.. 
Takde pilih kasih.


Sebab banyak sangat yang dah menambat hati, saya cerita 1 per satu yer.

Ini SKIN CARE pertama yang saya miliki sepanjang 35 tahun ini ➡ NutriWhite SKIN CARE



Bermula dengan GENTLE...

September 29, 2016

Semalam ada kawan bagi saya gambar ini.



Saya tertanya-tanya juga, macamana dia olah Vita-Lea® Iron Formula, OsteMatrix™, Alfalfa dan "ditabletkan semula" menjadi produk baru. Siap ditambah dengan bahan lain (walaupun makanan sunnah). 

Dia tumbuk- tumbuk, gaul-gaul ka...

September 27, 2016

Ramai yang bgtau saya..

" Doc, saya takleh makan vit c la.. sebab perut mesti pedih after amik.. "

" Saya jadi cirit birit lah after amik vit c.."


Vitamin C or nama canggihnya Ascorbic Acid adalah vitamin larut air. Meaning, badan kita ni tak boleh hasilkan Vitamin...

September 27, 2016

BERDOALAH JANGAN KENA CHICKEN POX MASA DEWASA 😣
-------------------------

2 hari lepas saya dapat whatsapp.

Seorang ibu tanya pasal anak beliau, pelajar universiti yang dah 11 hari kena chicken pox.


Banyak sangat dekat badan dan muka katanya.
Kesian, nanti nak masuk bel...

September 23, 2016

Assalammualaikum dan selamat pagi kepada semua pembaca..

Dulu suami saya buat review pasal kereta, jadi sekarang saya pulak akan buat simple review berkenaan test drive kereta baru yang saya berpeluang untuk pandu..

Sebenarnya kereta ini dipinjamkan ke saya oleh syarikat...

September 22, 2016

Nak dengar cerita tak? Hihi..

8 tahun lepas masa mula-mula dapat Hanina.

Nak raya memang tak semangat mana.
Ye lah..
Ada baby, fully menyusu, ibu dia pulak kerja macam zombi, tak tentu masa.

Bila hari raya, orang sibuk beraya, kita letih.
Kulit kelam kusam jangan ca...

September 21, 2016


Raya korban dah lepas. Siapa yang melantak makan daging tak ingat? 

Kalau anda dah rasa menyesal dan nak bakar balik lemak-lemak yang terkumpul, meh saya ajar 1 tip untuk bakar lebih banyak kalori.

Ini tip dia..

==============================
DISARANKAN UNTUK AMIK SA...

September 21, 2016

NUR SHAFIYA HANINA SHAZLY



Kerana dia, saya menjadi ibu yang obses dengan breastfeeding.

Saya lahirkan Hanina, masa tu saya dah habis Houseman training. 
Waktu tu, saya hanya ada 1% ilmu berkaitan breastfeeding. 
Dalam kepala pikir, nanti dah beranak, automatik t...

September 15, 2016


Saya rasa ramai yang dah tahu bahawa saya terjebak dengan S apabila dengan izinNya ESP telah menyebabkan gastrik saya yang kronik hampir 100% sembuh. 

Tiada lagi kebakaran yang berlaku dalam perut saya.
Tiada lagi kekembungan perut.
Tiada lagi perasaan asyik nak ke t...

September 14, 2016

DAH BANYAK SAYA TENGOK DAN SAYA TAK MAU KITA JADI SEPERTI MEREKA!
----------



Setiap hari di klinik saya jumpa ramai orang.
Macam-macam masalah peribadi..
Macam-macam masalah kesihatan..
.
Dan.. Paling sedih bila..
.
Kebanyakannya kaum saya sendiri.
.
Yup.. WANITA!!
.
...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive