Follow Me

January 31, 2017

Kalau korang nak tahu, banyak skin care yang fames dari oversea sekarang, diorang dah campurkan sekali RESVERATROL ni dalam produk diorang.

Kenapa?

Sebabnya RESVERATROL ini dikatakan menyokong kulit membentuk hyaluloric acid secara semulajadi.

Dan..

RESVERATROL neutralkan...

January 25, 2017

Sebelum tidur..

Alhamdulillah syukur ya Allah di atas rezeki ini, RM4422.10 untuk hari ini.

Produk hot tentunya VIVIX. 


Berebut masing-masing nak order. 

Iya lah.. Kak ya faham..
Masa promosi ni lah kita nak order kan? 
Siapa nak bagi harga camgini. 

Oklah..


Siapa lagi mau...

January 25, 2017

Testimonial ini sama dengan seorang customer saya.

Beliau ada masalah diverticulitis.


Ikhtiar dengan VIVIX sambil teruskan follow up hospital.

Alhamdulillah, sangat serasi dengan beliau. 
Badan makin segar.


Buang air besar dah jarang keluar darah.

Wife dia suka sangat!


Ha...

January 24, 2017

Kak ya kalau kat klinik, bila cakap dengan pesakit suka pandang mata. 
Kurang gemar bercakap sambil menulis.

Start khamis lepas, klinik kak ya dah guna system HIS. Maksudnya semua kena klik-klik dalam komputer.
Haihh..
Kak ya kurang enak. 

Oklah berbalik pada pandang mat...

January 9, 2017

DISCLAIMER: Produk ini bukan bertujuan mendiagnose dan merawat. Ia boleh diambil oleh mereka yang mempunya kadar gula yang tinggi di samping terus menerima rawatan hospital. MOHON JANGAN TINGGAL UBATAN ANDA!!

Saya ada baca 1 artikel ini pasal..

ANTI-DIABETIC EFFECT OF RE...

January 5, 2017

PENGALAMAN SAYA SENDIRI BERPANTANG DENGAN VIVIX MEMANG TERBAIK. 

Ingatkan saya saja yang rasa best, akak ni pun sama 

Kredit: NOR SHAHIZAN RAHIMI
.

[PENGALAMAN TERINDAH BERPANTANG BERSAMA VIVIX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad l...

January 5, 2017

Ramai kata VIVIX mahal.
Harga potong leher katanya.
Khasiat tak seberapa. Baik beli produk lain..

Saya akui.

Dulu-dulu saya pun rasa macam mahalnya.
(Saya pun typical. Hahaha).

Tapi bila saya baca..
Bila saya kaji..
Bila saya amalkan..

Saya tersenyum riang..
Saya rasa sang...

November 30, 2016

Tadi kami ke Mydin.
Nampak buah delima besar ni. 
Rm10.50 sekilogram. Beli jugak la 2 biji.
Nampak lazat je 

Delima ni sumber antioksida.
Tapi kena makan skali dengan biji-biji dia tau. 
Biji tu pulak kena kunyah. Kalau telan gitu saja, dia tak jadi. Sebab nanti akan ke...

October 10, 2016

Hi, Assalamualaikum.. Saya Dr. Nadia Abdul Kadir, berumur 34 tahun dan memiliki 4 orang cahaya mata. Saya ingin berkongsi kisah saya menghidap radang appendiks semasa hamil.


.

Semasa mengandungkan Baby A'isya (anak ke 4) saya 7 bulan lepas, saya mengalami 2 episod sakit...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766