Follow Me

April 7, 2017

Maksud saya dari segi KESIHATAN.
Dari segi quality of life orang putih kata.
Dari aspek AMALAN tu opkos la lagi penting. 
Itu saya tak nafi. 


Tapi..

Bebaskah kita BERIBADAT kalau KESIHATAN KITA TAK MOLEK?

Pesakit diabetes, ada yang kadang-kadang nak puasa pun tak bo...

April 4, 2017

Lepas skin check petang semalam, dapat whatsapp kawan nak LECITHIN untuk masalah bengkak susu.

Mintak hantar dekat suami beliau yang kebetulan ada di bandar.

Kebetulan stok ada dalam kereta, zasss KakYa pergi hantar. 

Kajian Saintifik kata..


LECITHIN BOLEH CEGAH & RAWAT B...

February 7, 2017

Lepas maghrib KakYa gi cod CAROTOMAX dekak seorang akak ni. 
Setiap bulan repeat order. Ni dah masuk botol ke 3.

Mata berpasir alhamdulillah makin ok katanya.
Malam-malam pun dah kurang silau.

Alhamdulillah..

KakYa happy sangat.
Balik cod KakYa belanja semua roti canai. 

N...

February 2, 2017

Kak ya upload gambar ni bukan apa.
Kak ya nak cerita saja. Hihi..

Since bulan lepas, kak ya konsisten makan Shaklee Collagen Powder.
Kebetulan bulan tu kan promosi, so harga sangat la murah.

Aim kak ya amik Shaklee Collagen Powder tu bukan laa nak cantik macam Neelofa ke...

January 25, 2017

Testimonial ini sama dengan seorang customer saya.

Beliau ada masalah diverticulitis.


Ikhtiar dengan VIVIX sambil teruskan follow up hospital.

Alhamdulillah, sangat serasi dengan beliau. 
Badan makin segar.


Buang air besar dah jarang keluar darah.

Wife dia suka sangat!


Ha...

January 24, 2017

Kak ya kalau kat klinik, bila cakap dengan pesakit suka pandang mata. 
Kurang gemar bercakap sambil menulis.

Start khamis lepas, klinik kak ya dah guna system HIS. Maksudnya semua kena klik-klik dalam komputer.
Haihh..
Kak ya kurang enak. 

Oklah berbalik pada pandang mat...

January 5, 2017

PENGALAMAN SAYA SENDIRI BERPANTANG DENGAN VIVIX MEMANG TERBAIK. 

Ingatkan saya saja yang rasa best, akak ni pun sama 

Kredit: NOR SHAHIZAN RAHIMI
.

[PENGALAMAN TERINDAH BERPANTANG BERSAMA VIVIX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad l...

January 5, 2017

Ramai kata VIVIX mahal.
Harga potong leher katanya.
Khasiat tak seberapa. Baik beli produk lain..

Saya akui.

Dulu-dulu saya pun rasa macam mahalnya.
(Saya pun typical. Hahaha).

Tapi bila saya baca..
Bila saya kaji..
Bila saya amalkan..

Saya tersenyum riang..
Saya rasa sang...

October 14, 2016

HERBAL BLEND ni merupakan salah satu produk yang wajib ada dalam first aid box.

 

Ini gambar kaki Nabila kena gigit semut api.
Dia sendiri pergi amik HERBAL BLEND sapu kat kaki.
Tak sampai 10 minit bengkak surut. 

Ni satu lagi feedback dari seorang customer saya yang me...

October 10, 2016

Hi, Assalamualaikum.. Saya Dr. Nadia Abdul Kadir, berumur 34 tahun dan memiliki 4 orang cahaya mata. Saya ingin berkongsi kisah saya menghidap radang appendiks semasa hamil.


.

Semasa mengandungkan Baby A'isya (anak ke 4) saya 7 bulan lepas, saya mengalami 2 episod sakit...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766