Follow Me

Assalammualaikum dan salam sejahtera..Moga semua pembaca sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan baik..

Sejak kebelakangan ini, saya mendapati ramai pesakit datang berjumpa saya dengan masalah bengkak payu dara. Kebanyakan mereka ini merupakan ibu-ibu yang baru me...

June 1, 2017

Kenapa Susu Kurma Shaklee Terbaik? 

(1) Diperbuat daripada soya non-GMO. 
Soya-soya di pasaran sekarang ni kebanyakannya GMO. 
Ehh yeke ESP non-GMO? 
Takde tulis pun kat tong dia? 
Ini kerana untuk mematuhi syarat-syarat KKM - tak boleh tulis 'non-GMO' di label. So kala...

May 11, 2017

Hari ini KakYa EL.

Alkisahnya Baby A'isya since khamis lagi demam-demam. Tapi tak teruk sangat.

Malam tadi, merengek 1 malam tak tidur sangat.
Macam sakit perut gitu.

So bimbang pulak KakYa nak hantar dia pergi taska.
Buat keputusan subuh tadi untuk EL.
Nasib bos KakYa be...

April 28, 2017

Esok cuti..Yeay!!


So malam ni KakYa tidur lewat sikit.
Kami nonton movie.
Bukan kat wayang pun. Dalam bilik ni je. 

Tapi sebelum tu KakYa sapu OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM ni.

* Lindane menyihat & melembabkan kulit dari dalam


* Scullcap mencerah & merawat radang kul...

April 21, 2017

Bila cuaca tak menentu, ramai yang jatuh sakit.

Sakit tekak, selsema, batuk, demam, sakit kepala, letih etc etc.

Saya pun macam awak juga.

Selalunya saya pun perasan, saya mudah sakit kepala kalau saya KURANG MINUM AIR!

Terutama kalau saya travel.

Saya kurang minat sikit ai...

April 4, 2017

Lepas skin check petang semalam, dapat whatsapp kawan nak LECITHIN untuk masalah bengkak susu.

Mintak hantar dekat suami beliau yang kebetulan ada di bandar.

Kebetulan stok ada dalam kereta, zasss KakYa pergi hantar. 

Kajian Saintifik kata..


LECITHIN BOLEH CEGAH & RAWAT B...

February 2, 2017

Kak ya upload gambar ni bukan apa.
Kak ya nak cerita saja. Hihi..

Since bulan lepas, kak ya konsisten makan Shaklee Collagen Powder.
Kebetulan bulan tu kan promosi, so harga sangat la murah.

Aim kak ya amik Shaklee Collagen Powder tu bukan laa nak cantik macam Neelofa ke...

January 31, 2017

Kalau korang nak tahu, banyak skin care yang fames dari oversea sekarang, diorang dah campurkan sekali RESVERATROL ni dalam produk diorang.

Kenapa?

Sebabnya RESVERATROL ini dikatakan menyokong kulit membentuk hyaluloric acid secara semulajadi.

Dan..

RESVERATROL neutralkan...

January 25, 2017

Sebelum tidur..

Alhamdulillah syukur ya Allah di atas rezeki ini, RM4422.10 untuk hari ini.

Produk hot tentunya VIVIX. 


Berebut masing-masing nak order. 

Iya lah.. Kak ya faham..
Masa promosi ni lah kita nak order kan? 
Siapa nak bagi harga camgini. 

Oklah..


Siapa lagi mau...

January 25, 2017

Testimonial ini sama dengan seorang customer saya.

Beliau ada masalah diverticulitis.


Ikhtiar dengan VIVIX sambil teruskan follow up hospital.

Alhamdulillah, sangat serasi dengan beliau. 
Badan makin segar.


Buang air besar dah jarang keluar darah.

Wife dia suka sangat!


Ha...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.