© 2016 by N.A.K.

Follow Me

May 10, 2017

Ada kawan suruh saya share apa supplemen yang saya amalkan. Ok baiklah. Saya menurut perintah. ✌


.

Secara jujurnya saya amalkan semua ni bukan untuk cantik. 
Saya amal sebab saya sedar diri saya. Makanan harian saya memang tak cukup nak tampung keperluan nutrisi badan s...

April 29, 2017

KakYa perasan.

Majoriti customer KakYa yang KONSISTEN makan Shaklee setiap hari, pasti akan repeat order.

Yup. Yang KONSISTEN.

Kenapa?

Sebab, bila kita KONSISTEN amik,kita akan dapat rasai #ShakleeEffect tu.

Sebab product kami memang terbukti secara klinikalnya SELAMAT...

April 28, 2017

LIMITED ITEMS

Packing siap-siap.
Esok Mr Hubby hantar ke poslaju.

Berebut haaihh orang nak ESP.
Korang buat lulur ke apa? 

Maap semua customer kesayangan yang baru order.
Stok KakYa semua dah bertuan.

Sampai stok makan sendiri pun KakYa korbankan.

Takpa..Takpa..
Jangan bimb...

April 3, 2017

Kalau sebab duit, memang jadi doktor ni xdela banyak sangat duit...alhamdulillah cukup la nak makan minum n belanja rakan rakan sekali sekala...

Kalau sebab nak glamour, pun memang tak la...sebab mana ada glamour...zaman sekarang siap orang kutuk kutuk lagi..

Tapi saya j...

February 21, 2017

KakYa baru balik kerja.
Anak-anak semua pun dah tidur.

KakYa penat.
Tapi KakYa bersemangat. 
Rasa tak boleh nak tidur selagi tak share kisah ini dengan semua.

Dalam gambar ini ialah Mr Roger Barnett.
CEO Shaklee Corp. Burberry pun dia punya tau. 
Sebab tu kalau orang nak...

February 2, 2017

Weeewittt 

Orang lain shopping dekat mall.
Kak ya shopping vitamin 

Kak ya paling suka pergi branch.
Nasib laa kat Terengganu tak ada branch, kalau tak mau hari-hari muka kak ya je kat situ. Hahaha..

Oklah..
Semua ini sudah berpunya.

Nanti kak ya cod ye. 

Nampak tak si seks...

January 31, 2017

MENTOR

Adalah orang yang selalu percaya kepada kita, di saat kita sendiri ragu-ragu akan keupayaan kita.

Dalam bisnes Kak ya buat ni, kak ya ada ramai mentor.


Direct upline kak ya Habiah Abd Kadir, neni shaklee kak ya Nur Salwa Ishak, onyang shaklee kak ya master hadha,...

January 15, 2017

Ada leader yang tegas.
Ada leader yang lembut.

Hihi..

Macam kak ya la yang lembut tu 
(Hahahaha.. lembut laa sangat..)

Downlines kak ya ada 2 katogeri.

Katogeri daftar ahli hanya untuk kegunaan sendiri.
Katogeri daftar ahli sebab nak guna dan nak berbisnes.

2 2 pun kak ya b...

November 21, 2016

 Gambar 1 
3 tahun lepas. Saya berdaftar dengan beliau lah. 

Alkisah sewaktu dalam perjalanan mencari-cari apakah suplemen terbaik untuk masalah gastrik, saya jumpa kedai beliau.

Berurusan tak lama.
SMS barang-barang nak, beliau terang sikit-sikit, saya terus setuju am...

November 20, 2016

Sat je masa berlalu.
Pejam celik pejam celik dah tak lama lagi 2016 akan meninggalkan kita.

Apa pencapaian kita tahun ni?
Azam tahun 2016 dah tercapai ke belum. 

Banyak perkara best berlaku dalam 2016 ni dalam hidup saya.

Paling best ialah pada 9/3/2016 saat budak tecik d...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive