Follow Me

January 27, 2018

LELAKI SASA DAN KACAK.. SUBUR KE ??



Masalah kesuburan memang menjadi dilema setiap pasangan yang menghadapinya. Adakah anda tergolong dalam golongan ini ?

' sukar hamil walaupun telah mencuba antara 6 bulan hingga setahun '

Sila buat pemeriksaan dan buat ujian kesub...

Assalammualaikum dan salam sejahtera..Moga semua pembaca sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan baik..

Sejak kebelakangan ini, saya mendapati ramai pesakit datang berjumpa saya dengan masalah bengkak payu dara. Kebanyakan mereka ini merupakan ibu-ibu yang baru me...

May 23, 2017

Hai semua!

Seperti yang KakYa janji, KakYa nak kongsi 
dengan semua cara kita tentukan WAKTU SUBUR
kita. 

Khas untuk awak yang trying to conceive (TTC) 
atau yang nak rancang jarakkan kehamilan.

Sebelum itu, KakYa nak ingatkan, kaedah ini hanya
sesuai untuk:

➡️Awak yang HA...

April 4, 2017

Macam yang KakYa janji nak kongsi dengan semua, hasil SKIN CHECK UP KakYa siang tadi.

Beautician tu kata.

Kulit KakYa jenis mixed, kering dan sedikit berminyak pada zone T.

Tak banyak masalah sangat. 


Cuma ada beberapa perkara yang perlu KakYa ambil berat.

✔ Ada bahagian w...

February 12, 2017

MEROYAN..BETULKAH 100% DISEBABKAN PERUBAHAN HORMON?

Last week KakYa terganggu sangat bila viral kisah bayi perempuan umur 2 bulan disembelih ibu sendiri. 

Secara peribadi KakYa simpati sangat dekat si ibu.
Walaupun ramai yang kata macam-macam dekat dia.
Hmm..Kita tak ada...

January 31, 2017

Kalau korang nak tahu, banyak skin care yang fames dari oversea sekarang, diorang dah campurkan sekali RESVERATROL ni dalam produk diorang.

Kenapa?

Sebabnya RESVERATROL ini dikatakan menyokong kulit membentuk hyaluloric acid secara semulajadi.

Dan..

RESVERATROL neutralkan...

January 9, 2017

DISCLAIMER: Produk ini bukan bertujuan mendiagnose dan merawat. Ia boleh diambil oleh mereka yang mempunya kadar gula yang tinggi di samping terus menerima rawatan hospital. MOHON JANGAN TINGGAL UBATAN ANDA!!

Saya ada baca 1 artikel ini pasal..

ANTI-DIABETIC EFFECT OF RE...

January 7, 2017

BERGADUH DENGAN IBU AYAH GARA-GARA TIDAK BAGI UBAT SELESEMA & BATUK 

Horror sungguh!

Jenuh daku terang, nak jugak ubat batuk selsema untuk anak umur setahun!! 😭

Mai nak cerita kat sini.

BAHAYA UBAT BATUK & SELSEMA TERHADAP KANAK-KANAK BERUMUR 2 TAHUN KE BAWAH
------------...

December 24, 2016

Dalam seminggu, mesti 2, 3 orang pesakit kanak-kanak saya jumpa mempunyai masalah SEMBELIT.

Dan..

Majoritinya mesti berkaitan dengan tabiat makan.

'Susah sangat nak makan sayur anak saya..'

'Buah makan jugak, tapi jarang-jarang..'

Tak cakap anak orang, anak saya pun sama. 

M...

December 12, 2016

Beberapa hari yang lepas, saya telah menghadiri suatu workshop berkaitan masalah perut seperti kanser perut, ulcer di perut dan cara mengatasi masalah berkenaan dari segi ubat-ubatan dan pembedahan.

Antara fakta yang menarik perhatian saya adalah berkenaan GERD dan kait...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive

Ostematrix

Sumber Calcium Terbaik Anda

© 2016 by N.A.K.