© 2016 by N.A.K.

Follow Me

September 15, 2016


Saya rasa ramai yang dah tahu bahawa saya terjebak dengan S apabila dengan izinNya ESP telah menyebabkan gastrik saya yang kronik hampir 100% sembuh. 

Tiada lagi kebakaran yang berlaku dalam perut saya.
Tiada lagi kekembungan perut.
Tiada lagi perasaan asyik nak ke t...

September 1, 2016

Cerita ni masa suatu ketika dahulu, ketika saya mengandungkan anak ke 4 saya, baby Aisya..

----------------------------------------------------------

Semalam saya cod NUTRIFERON kat Klinik Manir. Haii.. sakit-sakit pun bisnes ke makyong? 

Kawan saya mintak tolong sebab...

August 21, 2016

Nama cantik kan? 
Tapi 'perangai' dia.. Ya Allah.. menyakitkan! Hihi..

Dia ni lah yang bertanggungjawab menyebabkan saya hampir 'senyap' di mukabuku almost 2 months. 

Alhamdulillah.. 
Kini dia ni dah semakin meninggalkan saya. Dan saya insyaAllah semakin beransur pulih. 

...

August 19, 2016

Selamat Pagi..Moga anda ceria dan sihat di pagi Jumaat ini..

Ada tak ibu ibu di luar sana yang baru sahaja mendapat baby baru?

Tahniah saya ucapkan!!

Kehadiran insan kecil sudah tentu membuat anda dan suami tersenyum..

Namun, saat berpantang adalah saat yang agak memenatka...

August 12, 2016

'Saya dah makan vitamin klinik bagi, makan bayam, makan macam-macam.. Tapi Hb tak naik-naik jugak.' 

'Saya takut kena cucuk iron..'

Siapa ada pengalaman di atas? 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------...

August 10, 2016

Siapa suka buah naga?



Saya masa hamil baru-baru ni kerap juga makan buah naga ni. Banyak manfaatnya untuk ibu-ibu yang sedang hamil. Ibu menyusu pun digalakkan makan.

Hari ini saya nak kongsi khasiat makan buah naga atau nama lainnya 'pitaya' tertama untuk ibu hamil.

...

August 9, 2016

KHAS BUAT IBU BERSALIN SECARA SVD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tips yang saya nak kongsi ini saya dapat dari makcik bidan yang mai mengurut saya masa berpantang dan...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766

Please reload

Archive