Follow Me

April 4, 2017

Macam yang KakYa janji nak kongsi dengan semua, hasil SKIN CHECK UP KakYa siang tadi.

Beautician tu kata.

Kulit KakYa jenis mixed, kering dan sedikit berminyak pada zone T.

Tak banyak masalah sangat. 


Cuma ada beberapa perkara yang perlu KakYa ambil berat.

✔ Ada bahagian w...

February 21, 2017

KakYa baru balik kerja.
Anak-anak semua pun dah tidur.

KakYa penat.
Tapi KakYa bersemangat. 
Rasa tak boleh nak tidur selagi tak share kisah ini dengan semua.

Dalam gambar ini ialah Mr Roger Barnett.
CEO Shaklee Corp. Burberry pun dia punya tau. 
Sebab tu kalau orang nak...

February 12, 2017

MEROYAN..BETULKAH 100% DISEBABKAN PERUBAHAN HORMON?

Last week KakYa terganggu sangat bila viral kisah bayi perempuan umur 2 bulan disembelih ibu sendiri. 

Secara peribadi KakYa simpati sangat dekat si ibu.
Walaupun ramai yang kata macam-macam dekat dia.
Hmm..Kita tak ada...

February 7, 2017

Lepas maghrib KakYa gi cod CAROTOMAX dekak seorang akak ni. 
Setiap bulan repeat order. Ni dah masuk botol ke 3.

Mata berpasir alhamdulillah makin ok katanya.
Malam-malam pun dah kurang silau.

Alhamdulillah..

KakYa happy sangat.
Balik cod KakYa belanja semua roti canai. 

N...

February 2, 2017

Weeewittt 

Orang lain shopping dekat mall.
Kak ya shopping vitamin 

Kak ya paling suka pergi branch.
Nasib laa kat Terengganu tak ada branch, kalau tak mau hari-hari muka kak ya je kat situ. Hahaha..

Oklah..
Semua ini sudah berpunya.

Nanti kak ya cod ye. 

Nampak tak si seks...

February 2, 2017

Kak ya upload gambar ni bukan apa.
Kak ya nak cerita saja. Hihi..

Since bulan lepas, kak ya konsisten makan Shaklee Collagen Powder.
Kebetulan bulan tu kan promosi, so harga sangat la murah.

Aim kak ya amik Shaklee Collagen Powder tu bukan laa nak cantik macam Neelofa ke...

January 31, 2017

MENTOR

Adalah orang yang selalu percaya kepada kita, di saat kita sendiri ragu-ragu akan keupayaan kita.

Dalam bisnes Kak ya buat ni, kak ya ada ramai mentor.


Direct upline kak ya Habiah Abd Kadir, neni shaklee kak ya Nur Salwa Ishak, onyang shaklee kak ya master hadha,...

January 31, 2017

Kalau korang nak tahu, banyak skin care yang fames dari oversea sekarang, diorang dah campurkan sekali RESVERATROL ni dalam produk diorang.

Kenapa?

Sebabnya RESVERATROL ini dikatakan menyokong kulit membentuk hyaluloric acid secara semulajadi.

Dan..

RESVERATROL neutralkan...

January 25, 2017

Sebelum tidur..

Alhamdulillah syukur ya Allah di atas rezeki ini, RM4422.10 untuk hari ini.

Produk hot tentunya VIVIX. 


Berebut masing-masing nak order. 

Iya lah.. Kak ya faham..
Masa promosi ni lah kita nak order kan? 
Siapa nak bagi harga camgini. 

Oklah..


Siapa lagi mau...

January 25, 2017

Testimonial ini sama dengan seorang customer saya.

Beliau ada masalah diverticulitis.


Ikhtiar dengan VIVIX sambil teruskan follow up hospital.

Alhamdulillah, sangat serasi dengan beliau. 
Badan makin segar.


Buang air besar dah jarang keluar darah.

Wife dia suka sangat!


Ha...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766