© 2016 by N.A.K.

Follow Me

January 27, 2018

LELAKI SASA DAN KACAK.. SUBUR KE ??



Masalah kesuburan memang menjadi dilema setiap pasangan yang menghadapinya. Adakah anda tergolong dalam golongan ini ?

' sukar hamil walaupun telah mencuba antara 6 bulan hingga setahun '

Sila buat pemeriksaan dan buat ujian kesub...

January 1, 2018

Assalam..Lamaa dah saya tak update blog..Maafkan saya..Agak sibuk dengan urusan kerja tambahan kebanyakan update saya buat di facebook.

Sekarang dah masuk tahun baru..Semangat baru..azam baru..Sekejap sangat masa berlalu..Sedar sedar dah pun setahun..

Masih banyak yang i...

Assalammualaikum dan salam sejahtera..Moga semua pembaca sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan baik..

Sejak kebelakangan ini, saya mendapati ramai pesakit datang berjumpa saya dengan masalah bengkak payu dara. Kebanyakan mereka ini merupakan ibu-ibu yang baru me...

June 1, 2017

Kenapa Susu Kurma Shaklee Terbaik? 

(1) Diperbuat daripada soya non-GMO. 
Soya-soya di pasaran sekarang ni kebanyakannya GMO. 
Ehh yeke ESP non-GMO? 
Takde tulis pun kat tong dia? 
Ini kerana untuk mematuhi syarat-syarat KKM - tak boleh tulis 'non-GMO' di label. So kala...

May 23, 2017

Hai semua!

Seperti yang KakYa janji, KakYa nak kongsi 
dengan semua cara kita tentukan WAKTU SUBUR
kita. 

Khas untuk awak yang trying to conceive (TTC) 
atau yang nak rancang jarakkan kehamilan.

Sebelum itu, KakYa nak ingatkan, kaedah ini hanya
sesuai untuk:

➡️Awak yang HA...

May 11, 2017

Hari ini KakYa EL.

Alkisahnya Baby A'isya since khamis lagi demam-demam. Tapi tak teruk sangat.

Malam tadi, merengek 1 malam tak tidur sangat.
Macam sakit perut gitu.

So bimbang pulak KakYa nak hantar dia pergi taska.
Buat keputusan subuh tadi untuk EL.
Nasib bos KakYa be...

May 10, 2017

Ada kawan suruh saya share apa supplemen yang saya amalkan. Ok baiklah. Saya menurut perintah. ✌


.

Secara jujurnya saya amalkan semua ni bukan untuk cantik. 
Saya amal sebab saya sedar diri saya. Makanan harian saya memang tak cukup nak tampung keperluan nutrisi badan s...

April 29, 2017

KakYa perasan.

Majoriti customer KakYa yang KONSISTEN makan Shaklee setiap hari, pasti akan repeat order.

Yup. Yang KONSISTEN.

Kenapa?

Sebab, bila kita KONSISTEN amik,kita akan dapat rasai #ShakleeEffect tu.

Sebab product kami memang terbukti secara klinikalnya SELAMAT...

April 28, 2017

Esok cuti..Yeay!!


So malam ni KakYa tidur lewat sikit.
Kami nonton movie.
Bukan kat wayang pun. Dalam bilik ni je. 

Tapi sebelum tu KakYa sapu OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM ni.

* Lindane menyihat & melembabkan kulit dari dalam


* Scullcap mencerah & merawat radang kul...

April 28, 2017

LIMITED ITEMS

Packing siap-siap.
Esok Mr Hubby hantar ke poslaju.

Berebut haaihh orang nak ESP.
Korang buat lulur ke apa? 

Maap semua customer kesayangan yang baru order.
Stok KakYa semua dah bertuan.

Sampai stok makan sendiri pun KakYa korbankan.

Takpa..Takpa..
Jangan bimb...

Please reload

About  me..
Categories

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Sebagai pengenalan, nama saya ialah Nadia bt Abdul Kadir, bekerja sebagai

  • Facebook Basic Black

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Visitor count

Nadia Abdul Kadir ID 1003195

019.254.5766